Mijn Verhaal

 

 

 

Ik ben Guido Sienack

 

Sinds mijn kindertijd heb ik het gevoel dat ik een zicht heb op de kern van dingen. Ik voel hoe iets is, hoe iemand zich voelt en wat de oorzaak daarvan is.

 

Vroeger dacht ik dat iedereen hetzelfde voelde als ik en daardoor kon ik gefrustreerd geraken wanneer mensen geen rekening hielden met anderen.

Het gevolg was dat ik altijd gericht was op anderen en ik vaak niet wist wat ikzelf eigenlijk voelde of wilde.

 

Toch ben ik ook gewoon mens en ga mee in de stroom van het leven, net als jij.

 

Ik ben door mijn hooggevoeligheid me er van bewust dat enkel mijn levensritme me voldoende rust, stilte en voldoening geeft. Toch is het telkens een uitdaging om bij mezelf te blijven maar tegelijkertijd is het ook mijn kracht. Ik laat me telkens weer inspireren door wat 'is' en probeer gewoon te 'zijn', zonder invloeden van buitenaf. Hierdoor kom ik steeds dichterbij de essentie van het bestaan.

 

Anderen inspireren geeft mij een enorme voldoening want mensen in beweging zien komen en vooral de sprankeling weer te zien in hun ogen, dat zijn intens mooie momenten.

 

Ik volg enkel mijn hart en gevoel om jou weer te doen stralen en in alle rust stil te staan bij jou doelen zodat jij jou levenskracht weer kan terugvinden.

 

Mijn verhaal op Lifestylebooking.be

 

Kracht van de Lotus is een onderdeel van Holistische Praktijk 'Spiritueel Bewustzijn' gelegen in het landelijke Beveren-Leie. U kan bij 'Kracht van de Lotus' terecht voor verschillende healing-, meditatie- & massagebehandelingen. Guido werkt holistisch en zijn behandelingen werken vanuit verschillende dimensies: fysisch, psychisch, energetisch, emotioneel en spiritueel. Door langdurige stress stapelen spanningen zich op in je lichaam en hoofd. Maar ook jouw gedachten en gevoelens kunnen de energiestroom blokkeren. Alles is verbonden met elkaar.

 

Kracht van de Lotus is eigenlijk in één woord: healing naar de mens toe.

 

Met de verschillende energetische behandelingen en massages nemen we de energieblokkades weg. Hierdoor kan het zelfregulerende vermogen van je lichaam zijn werk opnieuw doen en zichzelf (stap voor stap) verder helen. Door de behandelingen leer je ook om de signalen van je lichaam beter te begrijpen. Wanneer na een behandeling de energie weer vrij door je lichaam stroomt, ben je in harmonie en voel je je fit en vitaal. Dingen die vast zaten zijn losgemaakt, en kunnen mensen achter zich laten.”

 

Een Access Bars healing is een techniek waarbij je eigenlijk een volledige reset krijgt door enkel punten op je hoofd aan te raken. Er zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Door deze punten zachtjes aan te raken, maak je de informatie of spanning los die daar ligt opgeslagen. Nadien ervaar je meer rust in je hoofd, komt er meer ruimte vrij en ontspan je je lichaam. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.” “Access Bars kan helpen bij angsten, depressies, psychische klachten, vermoeidheid, slapeloosheid, burn-out,... Het is een heel zachte techniek en mensen kunnen een tinteling voelen, slapende voeten, bewegende vingers… of zelfs een bepaalde druk of hoofdpijn. Vaak krijgen ze het ook heel erg koud over gans hun lichaam. Ook zijn er mensen die in slaap vallen, een vermoeidheid voelen of net vol energie zitten. De meesten merken vaak niet dat zij emoties en conditioneringen loslaten. Vaak ervaren zij pas later dat 'problemen' minder zwaar aanvoelen of zelfs verdwenen zijn. Een paar dagen na de behandeling ervaren ze meer rust in hun hoofd, slapen ze beter of voelen zich energieker. Maar het kan ook zijn dat ze pas na 2 à 3 weken meer ontspannen zijn.”

 

“Reiki en Chakra healing zijn energetische behandelingen en brengen het lichaam, de geest en de energieën in en rond jou weer in balans. Healing werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Bij Reiki ontvang je energie doordat de gever zijn handen op je lichaam legt. Hierdoor gaat er Universele Levensenergie door jou stromen. Je kan lichte tintelingen voelen die door je lichaam stromen en een diepe rust ervaren.

 

Bij de Chakra healing gebruik ik mijn intuïtie om je lichaam te 'scannen' en energieblokkades te identificeren. Om de doorstroming te herstellen, help ik deze blokkades op te heffen door mijn handen op of boven je lichaam te plaatsen, door specifieke essentiële oliën of helende kristallen te gebruiken.”

 

“Welke techniek best past, is afhankelijk van klant tot klant en de klachten. Het is erg uiteenlopend en persoonlijk. De eerste keer is er een gesprek, zodat ik weet waar ze precies voor komen. Ook voor de massages vullen ze een korte vragenlijst in voor ik op het lichaam ga werken. Ik voel de mensen intuïtief aan en kan zo een juiste behandeling voorstellen of een combinatie zelfs. Ik pak altijd het geheel aan zodat de mensen echt geholpen zijn en zich beter voelen. Nadien is het belangrijk om veel water te drinken. Er wordt heel veel losgemaakt en zo kun je je lichaam zuiveren. En ze moeten zich ook voor 200% goed voelen. Als een sessie gedaan is, zeggen ze meestal zelf dat ze zich heel anders voelen. Meer rust, lichter en energieker.”