Mijn Verhaal

 

 

Ik ben Guido Sienack

 

Sinds mijn kindertijd heb ik het gevoel dat ik een zicht heb op de kern van dingen. Ik voel hoe iets is, hoe iemand zich voelt en wat de oorzaak daarvan is.

 

Vroeger dacht ik dat iedereen hetzelfde voelde als ik en daardoor kon ik gefrustreerd geraken wanneer mensen geen rekening hielden met anderen.

Het gevolg was dat ik altijd gericht was op anderen en ik vaak niet wist wat ikzelf eigenlijk voelde of wilde.

 

Toch ben ik ook gewoon mens en ga mee in de stroom van het leven, net als jij.

 

Ik ben door mijn hooggevoeligheid me er van bewust dat enkel mijn levensritme me voldoende rust, stilte en voldoening geeft. Toch is het telkens een uitdaging om bij mezelf te blijven maar tegelijkertijd is het ook mijn kracht. Ik laat me telkens weer inspireren door wat 'is' en probeer gewoon te 'zijn', zonder invloeden van buitenaf. Hierdoor kom ik steeds dichterbij de essentie van het bestaan.

 

Anderen inspireren geeft mij een enorme voldoening want mensen in beweging zien komen en vooral de sprankeling weer te zien in hun ogen, dat zijn intens mooie momenten.

 

Ik volg enkel mijn hart en gevoel om jou weer te doen stralen en in alle rust stil te staan bij jou doelen zodat jij jou levenskracht weer kan terugvinden.