Workshop

Voetmassage & Voetchakra's

 

Voetmassages zijn fantastisch om bijvoorbeeld in combinatie met een voetbehandeling te geven. In deze cursus maakt u kennis met de massagetechnieken.

 

Een voetmassage is gezond voor iedereen en onder meer aan te bevelen voor mensen die gespannen zijn, slaapstoornissen hebben of pijnklachten hebben of gewoon voor wie de voeten wil laten verwennen. De cursus is zo opgebouwd dat iedereen, ook zonder al te veel massage-ervaring kan deelnemen. 

 

In deze workshop leer je een volledige en holistische voetmassage te geven, alsook de chakra's op de voetzool te masseren en te helen.

Een ontspannende voetmassage activeert het natuurlijk genezingsproces door de energiedoorstroming van het lichaam een extra impuls te geven, tevens brengt een holistische voetmassage onze geest tot rust. De voet weerspiegelt immers ons volledig lichaam.


In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat van "holistisch voetmasseur & voetchakra-massage".

 

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@krachtvandelotus.be

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, handdoek, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  Zaterdag 11 september 2021

Duurtijd: 10u - 16u

Tarief: 155€