Workshop

Kaartleggen met Lenormand

 

Nothing ever goes away, 

until it has taught what we need to know 

 

 

Hoe de diepere betekenis van de Lenormand kaarten ontdekken en hoe kan je er voor jezelf en eventueel anderen inzichten uithalen


Lenormandkaarten zijn een instrument dat als een bron van kennis kan worden geraadpleegd. Ze vertellen iets over degene voor wie ze gelegd worden. Ze vertellen iets over de situatie waar u zich in bevindt en de beleving van uw levenspad. Door inzichten krijgt u de kans om die te aanvaarden en eventueel indien nodig te veranderen.

U leert vanuit het gevoel de kaarten te leggen en u krijgt inzicht op de (soms moeilijke) weg van het leven. U wordt wegwijs gemaakt in de bijzondere kracht en wijsheid van kaartleggen.


Uiteindelijk is het de bedoeling dat de kaarten intuïtief worden gelegd. Dit kan ook niet anders, want ieder mens is verschillend, de theorie kan dan ook niet zonder meer op iedereen van toepassing zijn.


In deel 1 worden de betekenissen van de kaarten uitgelegd, en worden een aantal praktische tips gegeven om op een ethische manier een consult te geven en u beter te kunnen openstellen voor de kosmische wijsheid.


In deel 2 wordt aangeleerd om combinaties tussen telkens twee kaarten te duiden. Het samengaan of naast elkaar liggen van twee kaarten is namelijk meer dan de optelsom van beiden, het vormt een nieuw en uniek gegeven. Dit wordt met verschillende leggingen geoefend.


In deel 3 wordt geleerd om combinaties van verschillende kaarten te interpreteren in ingewikkelde legpatronen, zo ook in de volledige legging met de 36 kaarten. Dat maakt het kaartleggen pas tot een volwaardige discipline, juist omdat de duiding er veel diepgaander, omvattender en genuanceerder door wordt.

 

In deel 4 gaan we uitgebreider oefenen op hetgene we geleerd hebben.


In 12 lessen wordt u geleerd om meer uit de kaarten te kunnen halen. Dit zijn telkens lessen van 3 uur.

 

In de prijs van de workshop zijn een praktisch handboek en Lenormand kaarten inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Kaartleggen met Lenormand".

 

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@krachtvandelotus.be

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  Zondag 10, 17 & 31 oktober en 7 november 2021

Duurtijd: 10u - 17u

Tarief: 400€