Workshop

Chakraleer

 

 

Chakra betekent Cirkel of Wiel

 

Het is de bedoeling van deze workshop dat je meer vertrouwd raakt met de chakra’s en hun specifieke functies leert ontdekken. Deze energieknooppunten vertalen de kosmische energie van een hoger naar een lager bewustzijnsgebied.

 

Het spreekt vanzelf dat we in deze cursus beginnen met de 7 door iedereen gekende chakra’s. Ook hun plaats op het lichaam, hun kleur en functie komt aan bod. En je komt bovendien tijdens deze chakra workshop te weten wat de gevolgen zijn als een chakra niet correct functioneert.

 

Maar daar houden we bij deze cursus niet op. We gaan nog veel verder dan dat. 

 

De laatste jaren begint men steeds meer toe te geven dat er wel degelijk meer dan de 7 traditionele chakra’s zijn, nl 13. Deze chakra’s zijn niet echt meer lichamelijke maar eerder spirituele chakra’s.

 

In de huidige tijd van grote kosmische, wereldse, spirituele en energetische veranderingen zullen vooral deze laatste chakra’s beïnvloed worden. Dus, zal ook hun functie steeds belangrijker worden.

 

Deze meerdaagse workshop is voor iedereen en er is geen voorkennis nodig. 

 

In de prijs van de workshop is een praktisch handboek inbegrepen. Na goede voltooiing van de workshop ontvang je het certificaat "Chakraleer".

 

 

Inschrijven doe je door een e-mail te sturen naar info@krachtvandelotus.be

Koffie, thee, water en een kleine versnapering zijn voorzien. U dient zelf nog een lunch mee te brengen. 

 

Wat breng je best zelf mee naar de workshop: pen en papier, pantoffels of sokken.

 

Locatie: Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Wanneer:  Zaterdag 13 & 20 november 2021

Duurtijd: 10u - 16u

Tarief: 240€