Spirituele Avond 

Cirkel voor Persoonlijke & Spirituele Ontwikkeling

 

Hoe lang je ook al aan het werken bent aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, je bent nooit echt klaar. Altijd dient zich een nieuwe proces aan waarin jij weer wat mag ontdekken, leren of loslaten. Weliswaar wel vanuit een nieuw perspectief en een laag dieper, maar altijd in ontwikkeling.

 

Hoe fijn is het dan dat je samen met gelijkgestemden jouw ontwikkeling te stimuleren en de transformatie te kunnen maken om jouw pad weer verder te kunnen bewandelen. Mijn ervaring is dat het werken in groepen je ontwikkeling echt een boost geeft. Je deelt je ervaringen en leert op je beurt ook van de ander.

 

De spirituele avond gaat echt uit naar de ontwikkeling en groei die iemand kan doormaken als blokkades worden aangekeken, verantwoordelijkheid wordt gepakt en iemand zijn of haar lichtkracht, potentie of grote Zelf helemaal kan ervaren.


In een groep is de energie veel sterker en krijgt je ontwikkeling een extra boost. Bovendien ben je samen met gelijkgestemden die ook willen ontwikkelen. Hoe fijn is dat?

 

Wil jij dit ook voor jezelf?

Elke eerste dinsdag van de maand werken we tijdens de spirituele avond met dat wat zich op dat moment aandient en laten ons leiden door Spirit.

 

Wat kun je verwachten?

• Sterke groei in bewustwording
• Jezelf beter leren kennen
• Jouw talent of missie ontdekken
• Transformatie van je blokkades
• Verantwoordelijkheid voor (alleen) je eigen proces
• Samenzijn met gelijkgestemden
• Diepgaande en liefdevolle begeleiding
• En nog veel meer 

 

Je gaat dus samen met gelijkgestemden werken aan groei, transformatie en bewustwording.

 

 

De spirituele avond gaat door in onze binnenruimte en bij goed weer kan de spirituele avond plaatsvinden in de gezellige tuin, op de weide tussen de boerderijdieren, bij het houtvuur of onder de zichtbare sterrenhemel.

 

Inschrijven kan op info@spiritueelbewustzijn.be 

 

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem) 

Tarief per avond: 10€ 

Duurtijd: elke eerste dinsdagavond van de maand van 19u30 tot 21u

Koffie, thee, water en gezonde snack zijn aanwezig