Spirituele Avond

Boodschappen van jouw Overleden Dierbaren 

 

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Vaak denken we aan ze, voelen we nog de liefde maar ook het gemis en zouden we zo graag willen dat ze nog bij ons waren en dat we met ze konden praten.


Het bijzondere is dat ze vanuit de Spirituele wereld nog altijd in onze nabijheid zijn.

 

Overledenen willen contact met jou

Een terechte vraag die bij mediumschap vaak gesteld kan worden is: Hoort dit wel? Is dit wel ethisch verantwoord? Hoor je de overledenen niet met rust te laten? Ik kan niet anders dan begrip hebben voor deze gedachtegang. Ik wil er wel bij benoemen dat het eigenlijk andersom werkt. Een goed medium roept geen overledenen op, maar laat tot stand komen wat er dient te gebeuren.

 

Hoe zit dat dan en hoe gaat dat in zijn werk?

Op het moment dat ik een contact met een overledene maak, open ik een bepaald kanaal. Het is niet echt een kanaal maar meer een plek die je kunt openen in jouw lichaam. Door deze plek open te zetten en daar de concentratie te houden, komt er altijd een ziel. Ik zeg niet dat er een ziel moet komen. Ik sta open en wacht en er komt altijd een ziel, vaak zelfs meerderen. Deze ziel zal mij allemaal informatie te geven die ik niet van tevoren kan weten. Dit geef ik dan weer door aan de gene die het dient te ontvangent, zodat deze ontvanger weet welke dierbare er voor hem of haar is gekomen. Ze komen dus vanzelf en het bijzondere is wel dat ze altijd komen. Ik verplicht ze niet en dwing ze nergens toe. Ze komen vanuit vrije wil.

 

Ze willen jou bevestiging geven.

Je krijgt een bevestiging van de ziel dat deze overleden dierbare helemaal niet overleden is. Wel van het lichaam, maar niet van de ziel. Daarom komen ze eerst met persoonlijke informatie. Vaak willen ze ook zeggen dat ze jou fantastisch vinden en in sommige gevallen misschien wel in het aardse leven te weinig gezegd hebben hoeveel ze van jou houden. Ze willen je laten weten dat ze er voor je zijn om je te helpen, om met je te lachen, om je te steunen bij verdriet. Ze willen ook graag boodschappen aan jou geven. Wat belangrijk is voor jou om op te letten. Welke richting je het beste in kan gaan. Al deze overleden zielen zijn vol liefde en dienen zich vrijwillig aan. Wie wil dat nou niet? Een boodschap van een dierbare ziel die alles vanuit liefde komt vertellen aan jou.

 

Op deze avond zal ik mij met ze verbinden en vertellen ze bijvoorbeeld over hun karakter, over hun leven en delen ze herinneringen.

En misschien wil je ze nog iets vragen of willen ze jou nog iets vertellen of laten weten.

 

Bijvoorbeeld om:

 

Je te laten weten hoe het met hem of haar gaat

 

Antwoord te geven op vragen waar je nog mee rond loopt

Onuitgesproken zaken op een positieve wijze af te sluiten

Je te laten weten dat ze nog bij je zijn, je zien en volgen vanuit de spirituele wereld

Te laten weten dat ze je niet vergeten zijn en nog steeds van je houden

Je een boodschap te geven. Bijvoorbeeld als steun, advies, troost of om je te laten weten dat ze bij je zijn

 

 

 

Praktisch:

Locatie: Holistisch Centrum Spiritueel Bewustzijn, Paanderstraat 80, 8791 Beveren-Leie (Waregem)

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur

Wanneer:  Vrijdag 25 maart 2022

Duurtijd: Vanaf 20u (deuren open vanaf 19u30)

Tarief: 18€ per persoon

Tickets: Gelieve onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt een bevestingsmail om uw reservatie te vervolledigen.

 


 

Let op: een plek reserveren is verantwoordelijkheid nemen. Als je niet zeker weet of je komt, reserveer dan liever lastminute inplaats van dat je lastminute afzegt. De lezingen hebben beperkt plek, dus vol=vol en we rekenen op je komst indien je een reservering hebt gemaakt. Je reservatie is pas in orde na betaling.