Edelstenen & Mineralen

 

Edelstenen & mineralen en hun geneeskrachtige werking zijn eeuwenlang bij mensen bekend en steeds meer mensen ontdekken dat edelstenen & mineralen een goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten, problemen en blokkades te verzachten of verminderen.

 

Edelstenen draag je gemakkelijk dichtbij je vb. als sieraad maar ook in huis kunnen zij geplaatst worden vb. als sfeerlicht of in ruwe vorm. Ook bij healing, ritueel of als elixir worden edelstenen gebruikt.

 

Belangrijk! Edelstenen & mineralen moeten aansluiten bij jou persoonlijke wensen en klachten. Dit door te voelen en jou intuïtie te volgen of 

 

 

- Op basis van kleur en bijhorende chakra

- Op basis van jou sterrenbeeld 

- Omschrijving van jou klachten

- Werking van de edelsteen

 

Welke edelsteen voelt goed en spreekt mij het meeste aan en vind ik het mooist? Welke edelsteen past op dit moment het best bij mij?

Voor een optimale werking is het belangrijk edelstenen voor gebruik te reinigen en telkens bij volle maan in het maanlicht op te laden.

Wanneer een edelsteen breekt of vervaagt van kleur heeft hij zijn werking bij jou gedaan en kan je gaan voelen welke edelsteen op dat moment het best bij jou past.

 

 

De Gouden Driehoek

 

De Gouden driehoek is een combinatie van 

 

- Bergkristal  'Steen van het Licht'

- Amethist  'Liefdevol & Zacht'

- Rozenkwarts  'Balans & Spirituele Rust'

 

Wanneer je deze 3 kristallen samen plaatst genereren ze een optimale positieve energiestroom.

 

- Bergkristal

Reinigt, zuivert en versterkt. Hij versterkt het zelfhelend vermogen en de werking van andere stenen. Hij lost energetische blokkades in de chakra's op en optimaliseert de energiestroom. Bergkristal brengt balans tussen lichaam en geest.

 

- Amethist

Geeft rust, verdieping en harmonie in huis. Hij neutraliseert negatieve energieën en spanningen. Amethist helpt je bij spirituele groei. Hij vermindert zenuwachtigheid, stress en zal de concentratie verbeteren. Stimuleert ook de zelfbeheersing, brengt stabiliteit en kalmeert sterke emoties.

 

- Rozenkwarts

Zorgt ervoor dat je weer liefde voelt voor jezelf en anderen. Hij stelt je open voor schoonheid en vergroot je inlevingsvermogen. Rozenkwarts helpt met de verwerking van traumatische ervaringen. Hij is ook goed tegen angsten en fobieën. Rozenkwarts kalmeert en geeft troost en zal je inspireren om nieuwe dingen te creëren.