Meditatie

 

Een helende klankschalen meditatie omvat 3 elementen:

 

-Door te mediteren richt je jou gedachten en emoties op het Hier & Nu. Via bewust ademhalen kom je dichter bij jezelf. Je komt in ontspanning.

 

-Door het gebruik van klankschalen kom je in contact met trillingen die een massage geven, zowel innerlijk als uiterlijk.

 

Deze trillingen zijn in verbinding met je subtielere lichamelijke en fijnstoffelijke energieën. De klanken helpen om blokkades op te lossen en scheppen ruimte voor harmonie en welzijn. Ze zijn een krachtige brug tussen je binnenwereld en je buitenwereld.

 

-De meditatie met klankschalen zorgt voor een helend effect, doordat de trillingen resoneren met je aura en lichaamscellen. Zo komt er een natuurlijke verbinding tot stand tussen lichaam, ziel & geest en komt je hele energetische systeem in stroming. Dit helende aspect helpt je om emoties te transformeren en geeft je een lichamelijke en geestelijke ontspanning.

 

 

 

Wettelijke verplichting:

Volgens de wet ben ik verplicht te melden dat een Healing behandeling een alternatieve geneesmethode is die de medische geneeskunde niet vervangt maar wel een mooie aanvulling op kan zijn.

Ik ben geen dokter of stel geen diagnose, ik pas ook geen therapie in de medische zin toe.