Kristal Healing 

... ervaar de kracht van edelstenen, ervaar een gevoel van innerlijke rust en balans ...

 

Kristal healing is een behandeling waarbij kristallen en/of edelstenen op de chakra’s worden geplaatst. Hierbij worden de chakra’s geactiveerd en weer in balans gebracht.

 

Kristallen zijn een product van de natuur zelf. Ordelijk gerangschikte atomen en moleculen van mineralen. Puur en zuiver.

Een kristal is heelheid op zich: aards en tegelijkertijd van hemelse schoonheid.

 

Ze worden in oude geschriften reeds genoemd en zijn gevonden bij opgravingen van oude beschavingen. Toen werden ze waarschijnlijk al gebruikt als heilzame ondersteuning voor persoonlijke ontwikkeling en lichamelijk welzijn.

 

Elk kristal bezit van nature een specifieke energie en potentie. Deze natuurlijke trilling beïnvloedt je energiesysteem en daarmee je fysieke en mentale toestand.

 

Kristallen kunnen ingezet worden bij fysieke problemen als gevolg van onbalans in ons energiesysteem en als ondersteuning in je proces van persoonlijke ontwikkeling. Door het verkrijgen van inzichten kun je hobbels op je levenspad in een groter perspectief zien en er beter mee omgaan.

 

Tijdens de behandeling worden er speciaal geselecteerde transformatiekristallen op de zeven hoofdchakra’s geplaatst. Ter aanvulling worden er sterke kristallen om je heen geplaatst om de verbinding met kosmische energie en de kundalini-energie (Aarde-energie of Oerkracht) te versterken en de aura te zuiveren en harmoniseren. Een edelsteenmassage van gelaat en lichaam werkt hierbij nog eens extra ondersteunend. 

 

Ervaar een intens gevoel, de kracht  en zachtheid van kristallen en maak weer contact met de diepste bron in jezelf.

Doorbreek vastgeroeste patronen en vind meer vrijheid in het maken van je keuzes.