Access Bars

 

 

 

Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd.

Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.

 

Door deze punten zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

 

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam & geest wil ervaren. Er komt weer balans tussen inspanning & ontspanning.

 

De meesten voelen tijdens een behandeling iets gebeuren in hun lichaam; zoals slapende voeten, bewegende vingers, tintelende armen of bijvoorbeeld druk in het hoofd. Een enkele keer ontstaat er hoofdpijn. Ook zijn er mensen die in slaap vallen, een vermoeidheid voelen of net vol energie zitten.

De meesten mensen ervaren tijdens de behandeling een rustig gevoel en merken vaak niet dat zij emoties, conditioneringen enz. loslaten. Vaak ervaren zij pas later dat 'problemen' minder zwaar aanvoelen of zijn verdwenen.

Na de behandeling (of de dagen erna) ervaren de meesten meer rust in hun hoofd, slapen ze beter of voelen zich energieker. Ze gaan ook soepeler om met situaties die ze eerst lastig vonden. Als je niet direct iets merkt, kan het heel goed zijn dat je je pas na 2 of 3 weken plots meer ontspannen voelt.

 

Medicijnen kunnen de werking van Access Bars verminderen waardoor er minder resultaat merkbaar is. Door de behandeling verminderen vaak de bijwerkingen of nemen klachten af waardoor minder of geen medicijnen meer nodig zijn. Stop nooit zonder overleg met een arts met medicijnen als je je beter voelt door de Access Bars.

 

Een Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan:

 

-Angsten & fobieën

-Depressie

-Phsychische klachten

-Vermoeidheid

-Slapeloosheid

-Lichamelijke (pijn) klachten

-Hypersensiviteit

-Betere concentratie

-Helderder in het hoofd

-Beter bij jezelf blijven

-Betere leerprestaties

-Stress verminderend 

-Bij burn-out

-ADHD klachten

-Onzekerheid

-Immuunsysteem versterkend

-Verbetert de relatie met jezelf & anderen

-Een positieve houding ten opzichte van het leven

 

Ook baby's, kinderen, mensen met een pacemaker of zwangere vrouwen kunnen voordeel hebben bij een behandeling. Overleg bij twijfel altijd met je arts.