Fibromyalgie Welzijnsbehandeling 

 

Wat is Fibromyalgie?

Fibromyalgie is een verzameling van chronische en verspreid voorkomende lichaamspijn en spierstijfheid. Het is één van de meest voorkomende chronische pijnsyndromen.

Fibromyalgie werkt in op het bewegingsapparaat, en meer bepaald op de weefsels en structuren rond de gewrichten, niet op het gewricht zelf.

Personen die lijden aan dit ziektebeeld hebben een overgevoelig of te scherp afgesteld zenuwstelsel.

 

Tijdens de Fibromyalgie Welzijnsbehandeling werken we op een totale ontspanning en herstel van jouw lichaam en geest door middel van verschillende massage en healing technieken

 

 

Tijdens een Fibromyalgie Welzijnsbehandeling maken we gebruik van zachte, energetische massagetechnieken en werken we sterk op de ontspanning van spieren en gewrichten maar ook bekijken we de ademhaling. Een correcte ademhaling is belangrijk want hoe beter je ademt, hoe meer zuurstof er naar je spieren stroomt. Hierdoor treedt net meer ontspanning op in je lichaam.

 

Tijdens de behandeling word er ook gebruik gemaakt van verschillende healingtechnieken om de vermoeidheid en pijnklachten te verminderen. Hierbij werken we  in op de energiestroom in het lichaam.

Vanuit het energetische lichaam wordt balans gebracht in gedachten, emoties en fysieke klachten. Het brengt eveneens rust en ontspanning. 

 

 

Een groot voordeel is dat de behandeling geen bijwerkingen heeft. Vervolgbehandelingen zijn wel sterk aangeraden voor het beste resultaat op lange termijn.