CVS Welzijnsbehandeling 

 

Wat is CVS of Chronisch Vermoeidheidssyndroom?

Iedereen voelt zich wel eens moe. Maar meestal gaat de vermoeidheid over door te rusten. 

Als die vermoeidheid lang aansleept, wordt dit een ernstig gezondheidsprobleem dat vaak ten onrechte wordt geminimaliseerd. Je lijdt immers onder een slopende vermoeidheid die maanden of zelfs jaren kan aanslepen en niet overgaat met rust.

Deze vermoeidheid is bovendien slechts een onderdeel van een soms complex geheel, dat moeilijk te verklaren is. 

 

Tijdens de CVS Welzijnsbehandeling werken we op een totale ontspanning en herstel van jouw lichaam en geest door middel van verschillende massage en healing technieken

 

Met de massagetechnieken worden de symptomen zoals pijn en vermoeidheid sterk vermindert.  Bij een CVS welzijnsbehandeling verbetert de gehele energiehuishouding. Daarnaast heeft de behandeling een preventieve werking, omdat het de natuurlijke weerstand verbetert, de pijngrens verhoogt en de levenslust stimuleert.

 

Met de healingtechnieken kom je dichter bij je gevoel, zonder erover te oordelen of er direct gevolg aan te geven. Je wordt je met nieuwsgierige aandacht en zonder automatische reacties bewust van fysieke ervaringen, stemmingen, gevoelens en gedachten. Je aanvaardt de situatie zoals die is en creëert zo ruimte om problemen van een andere kant te bekijken.

Door dit mindfulness proces te trainen, leef je intenser en kun je tegelijkertijd makkelijker ontspannen. De terugval van depressies worden vermindert en angsten worden beter hanteerbaar.

 

Een groot voordeel is dat de behandeling geen bijwerkingen heeft. Vervolgbehandelingen zijn wel sterk aangeraden voor het beste resultaat op lange termijn.